zaterdag 12 juli 2014

MET 'BELGERINKEL NAAR DE WINKEL' ANDERMAAL GROOT SUCCES IN WIJNEGEM

RECORDS 
Met belgerinkel naar de winkel werd wederom een record in Wijnegem. Meer dan 60 handelaars namen deel aan de actie en meer dan 9.000 loten werden geregistreerd. Hiermee staat Wijnegem aan de kop van het grootste aantal verdeelde loten en laat het gemeenten als Schilde, Brasschaat, Geel, Herentals, Kapellen, Mortsel, Kontich en Mechelen achter zich.
 Elke dag fietsen, is elke dag winnen
‘Elke dag fietsen is elke dag winnen’ was het motto van Belgerinkel 2014. Dit jaar vielen deelnemers namelijk voor het eerst dagelijks in de prijzen. Iedereen die met de fiets of te voet winkelde bij een deelnemende handelaar, ontving een Belgerinkel-lot met een unieke code. Door registratie van deze code op www.belgerinkel.be<http://www.belgerinkel.be/, konden klanten tal van prijzen winnen.
Nog wat extra prijzen
Tijdens de actie waren er onder andere Achielle fietsen, Blue-bike abonnementen, ontbijtmanden van Vers van de Bakker en pechpassen van Bike-Assist te winnen. Maar met deze prijzen was het lang nog niet gedaan. Het Wijnegemse gemeentebestuur reikte op 11 juli 2014 ook nog enkele prijzen uit. Deze prijzen werden uitgereikt  tijdens het 11 juli-feest in de tuin van ‘t Gasthuis.
Dank u wel
Een woord van dank gaat naar alle deelnemende handelaars. Zonder hen, geen “met belgerinkel” 
dus; DANK U WEL


De winnaars van een waardebon 
van fietshandel FIETS waren;
Mathijs Van Dijck
Chris Rom
Myriam Van Hooydonck
Charles Vernimmen
Patrick Liebert

De hoofdprijs; een achielle-fiets ging naar; Jozef Schippers.
Volgend jaar doen we met zijn allen weer mee!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

iets