vrijdag 17 november 2017

WEKELIJKSE MARKT VOOR HET EERST OP VERNIEUWD MARKTPLEIN

KOOP OP DE MARKT EN WIN!

17-11-2017 Een drukke dag voor Marja Meeusen, marktleider in onze gemeente. Immers na circa 1 jaar keren de markthandelaars vandaag terug naar hun oude stek. Voor het eerst zullen zij hun standplaatsen innemen op het vernieuwde marktplein. Nog enkele details wegwerken en binnen enkele weken zullen we met zijn allen niet beter weten dan dat het altijd al zo was.

Het marktgebeuren in Wijnegem is, zoals trouwens in vele gemeenten het wekelijks terugkerend sociaal gebeuren in een dorp. Het is deels het desem van onze samenleving. Steeds kan men er terecht voor nieuwe en wat oudere 'nieuwtjes'.

 Om de terugkeer naar het plein te vieren organiseren marktkramers en gemeentebestuur een 'spaaractie' Bezoekers krijgen telkens bij een aankoop een stempel op hun spaarkaart. Bij het inleveren van een volle kaart krijgen de deelnemers een herbruikbare winkeltas. Op 05-01-2018 zullen uit de kaarten 10 gelukkigen worden getrokken welke een leuke cady zullen winnen. De markthandelaars zorgen er voor dat de cady's van enkele aangename verassingen zullen zijn voorzien.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

iets