dinsdag 20 februari 2018

DE E-WAGENS VAN POPPY OOK AANWEZIG IN HET WIJNEGEMSE STRAATBEELD

WIJNEGEM & AUTODELEN - ÉÉN DEELAUTO VERVANGT TOT TIEN ANDERE VOERTUIGEN

Recent was er in Antwerpen de uitrol van het autodeelsysteem POPPY. Vanuit Wijnegem zou het jammer zijn mochten we hiervan de opportuniteit niet inzien om er een graantje me te pikken.
POPPY zet een 100% milieuvriendelijke (E & CNG) fleet in. Zij hebben geen vaste standplaatsen maar volgen het 'free floating'systeem. Hun voertuigen kunnen op elke publieke parkeerplaats binnen een door het bedrijf uitgezette fictieve zone worden achtergelaten.
Mits het installeren van een app op je smartfone en de er aan gekoppelde registratie kan je vertrekken. A piece of cake. Voor geïnteresseerden zie; https://poppy.be/

Maandag 12-02-2018 had ik een aangenaam gesprek met Dh. Alexander Van Laer Ceo van POPPY. Onder het motto; 'wat niet is kan nog komen' werd bekeken wat POPPY voor Wijnegem betekenen kan.
De hogervermelde fictieve zone grenst tot tegen het Wijnegem Shopping Center.
Ook wat de KMO's betreft zijn er opportuniteiten. Gezamenlijk een aantal deelauto's ter beschikking stellen van hun personeel. Deze voertuigen zijn dan enkel beschikbaar voor hun werknemers. Ook hier zit muziek in.

Mobiliteit, voornamelijk AUTODELEN is een levende materie die momenteel meer dan ooit in evolutie is. AUTODELEN draagt bij tot een meer leefbare gemeente. Samen met u blijven we dit alles van kortbij opvolgen.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

iets